• Winkelwagen
    0 Product(en) € 0,00
    • 0 Product(en) € 0,00
Over ons

PC Discounter is met haar winkel gevestigd aan de Leenderweg 95 maar u kunt hier ook online shoppen. Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte (zakelijke) computers, laptops, tablets en smartphones (ook Apple). Ook voor de reparatie daarvan kunt u bij ons terecht, of u nu wel of niet bij ons hebt gekocht.
 
Wij leveren zowel aan bedrijven, scholen en instellingen als aan particulieren en met volledige, schriftelijke garantie. Er is steeds een ruim aanbod in nieuwe en gebruikte pc’s, laptops en accessoires.
 
Alle door ons aangeboden gebruikte artikelen zijn vooraf ontdaan van alle oude data, gereinigd en getest en kunnen volledig geïnstalleerd en gebruiksklaar geleverd worden. A-merken worden op deze manier aangeboden tegen de laagste prijzen.
 
Bedrijven die hun hardware willen vervangen of vernieuwen zijn bij ons aan het juiste adres. U kunt rekenen op een passende restwaardevergoeding met de garantie dat uw data voor 100% worden gewist.
 
Kijk vrijblijvend rond in onze webwinkel of kom langs in onze winkel aan de Leenderweg 95 in Valkenswaard voor een persoonlijk advies en een kop koffie. U bent van harte welkom!

 
Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel  te vergemakkelijken en voorkeuren te onthouden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.