• Winkelwagen
    0 Product(en) € 0,00
    • 0 Product(en) € 0,00
Hirschmann Moka 16 - Media-omzetter - IEC-connector / RJ-45

Hirschmann Moka 16 - Media-omzetter - IEC-connector / RJ-45 Netwerk over Coax

€ 73,95
€ 60,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Hirschmann Multimedia netwerktransponder Moka 16

Hirschmann Multimedia biedt slimme multimedia oplossingen voor radio, televisie en internet in woningen en gebouwen. Zo bouwt u met Hirschmann Multimedia een efficiënt (thuis)netwerk op basis van componenten met een groot gebruiksgemak, hoge duurzaamheid en een hoge afscherming. Met deze Hirschmann Multimedia MOKA 32 kunt u eenvoudig een ethernet netwerk aanleggen via bestaande coaxkabels. Zo kunt u zonder nieuwe kabels aan te leggen internetten, streamen en gamen met snelheden tot 400Mbps over de bestaande coaxkabels.

 

Kenmerken Hirschmann Multimedia netwerktransponder MA 32 Shop

De MA 32 Shop netwerk converter is eenvoudig aan te sluiten op uw bestaande coaxnetwerk zodat u een IP-signaal, voor netwerk/internet, over uw bestaande coax-bekabeling kunt versturen. Feitelijk maakt u netwerkkabels van de bestaande coaxbekabeling, zodat u snel en gemakkelijk op meerdere plaatsen gebruikt kunt maken van een datanetwerk met e-mail en internet. De netwerktransponder is geschikt voor datasnelheden tot 175 Mbps en biedt een betrouwbare en stabiele verbinding.

 

De adapter kan gebruikt worden in combinatie met routers, gateways, ADSL en kabelmodems en is geschikt voor u-ray, XBOX 360, Playstation 3, Wii, Apple TV, DVR, NAS storage, desktop, VoIP, notebook, pc, etc. U kunt op slimme wijze HD-video streamen, gamen en gebruik maken van een high-speed netwerk.

Voor een complete conversie heeft u ALTIJD 2 stuks Hirschmann Moka 16nodig. éen om het signaal te verzenden en één om het signaal te ontvangen. U kunt het signaal ook versturen via een verdeler/multitap en zodoende het signaal op meerde plaatsen met elk Moka 16 ontvangen. 

Meer informatie
Aansluitwijze F-connector en rj45
Aantal ingangen 1
Aantal per verpakking 1
Aantal uitgangen 1
Afstandvoeding Nee
Bandbreedte retourkanaal N.v.t.
Bereik 100 m
Data aansluiting RJ45
Encryptie Softwarematig
Geschikt voor infrastruktuur Coax Fcon
Inclusief connectoren Nee
Inclusief voeding Ja
 
Montagewijze Opbouw, binnenmontage
Netadapter ja
Nominale spanning 230 Vac
Opmerking 1 Data over coax
Opmerking 2 Altijd 2 stuks bestellen
Snelheid 175 Mb/s
Uitvoering Wand/tafelmodel
Versterking retourkanaal 0 dB

 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel  te vergemakkelijken en voorkeuren te onthouden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.